Barion Pixel

Streptococcus B gyorsteszt (1 db/doboz)

Ár: 1.490 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz.

Termék leírás

A Streptococcus B gyorsteszt a B-típusú Streptococcus antigének kvalitatív kimutatására alkalmas várandósok esetén hüvelyből vagy végbélnyílásból vett mintából. A tesztkészlet a B-típusú Streptococcus-fertőzés diagnózisának felállításában nyújt segítséget.

A B-típusú Streptococcus (GBS) vagy a Streptococcus Agalactiae a leggyakoribb életveszélyes újszülöttkori fertőzések egyike. Az újszülött fertőzése legtöbbször a szülés során a szülőutakban, ritkábban az anya terhessége alatt következik be. A Streptococcus agalactiae által okozott korai újszülöttkori kórképek: agyhártyagyulladás, szepszis, tüdőgyulladás majd ARDS (akut respiratoricus distress syndroma).

A várandós nők 5-30%-ának mintájából kimutatható a GBS. Számos közelmúltbeli tanulmány kimutatta, hogy a GBS-pozitív nők vajúdás alatti kezelése jelentősen csökkenti a GBS okozta szepszis előfordulását az újszülötteknél. Az US Center for Disease Control and Prevention (CDC) a B-típusú Streptococcus rutinszerű vizsgálatát javasolja a 35. és 37. terhességi hét között. Egy CDC tanulmány kimutatta, hogy a rutinvizsgálatok 50%-kal hatékonyabbak, mint az antibiotikumok alkalmazása klinikai kockázati tényezőkkel rendelkező terhes nőknél. A termék professzionális felhasználásra rendelhető meg.

Minta: hüvelyből vagy végbélből vett minta
Kiszerelés: 1 db/doboz
Forma: Kazettás teszt
Gyártó: Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
Lejárat dátuma: 2024.11.

További információk

Vélemények

„Streptococcus B gyorsteszt (1 db/doboz)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük