Barion Pixel

HIV gyorsteszt (1 db/doboz)

Ár: 3.990 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz.

Termék leírás

A HIV gyorsteszt (teljes vér/szérum/plazma) a HIV-1/HIV-2 antitestek emberi teljes vérből, szérumból vagy plazmából történő kvalitatív kimutatására szolgál. A teszt a HIV-fertőzés diagnózis felállításának segítésére szolgál.

A HIV a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) kórokozója, mely fertőzés az egész világot érintő probléma. 2021-es adatok alapján a világon összesen 38,4 millió HIV-fertőzött személyt tartottak számon, a fertőzöttek száma pedig nagyjából évi 1,5 millióval nő. Magyarországon évente kb. 200-300 új fertőzöttet regisztrálnak. Habár hazánkban nincs járvány, továbbra is nagy számban vannak a felderítetlen esetek, becslések szerint akár 4000 fő HIV-pozitív is lehet, és az érintettek több mint a fele nem is tud az állapotáról. Ezért is nagyon fontos a rendszeres szűrővizsgálat, hiszen a korai diagnózis életeket menthet.

A HIV a szervezet immunrendszerét megtámadó vírus, mely élethosszig tartó fertőzést alakít ki, és melynek következtében a szervezet nem tud megfelelően védekezni egyéb fertőzésekkel szemben. A HIV-fertőzött személyek teljes értékű életet élhetnek, amennyiben a betegséget már a kezdeti stádiumban felismerik, ugyanis a gyógyszeres kezelés mellett ki sem alakul a betegség AIDS stádiuma. A termék professzionális felhasználásra rendelhető meg.

Minta: teljes vér/szérum/plazma
Kiszerelés: 1 db/doboz
Forma: Kazettás teszt
Gyártó: Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
Lejárat dátuma: 2024.11.

További információk

Vélemények

„HIV gyorsteszt (1 db/doboz)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük