Barion Pixel

Zsebes mosható pelenkák

Kezdőlap 5 Mosható pelenkák 5 Zsebes mosható pelenkák

INGYENES szállítás

20.000 Ft felett

1 munkanapos

kiszállítás

14 napos pénzvisszafizetési

garancia

Minőségi termékek

kínálatunkban

Zsebes mosható pelenkák

A zsebes mosható pelenkák népszerű alternatívát jelentenek az eldobható pelenkák helyett, mivel környezetbarátak, pénzt takarítanak meg hosszú távon és kényelmesek a babáknak. Ezek a pelenkák egy réteg külső vízálló anyagból és egy belső zsebből állnak, amelybe pelenkabetétet vagy betéteket helyezhetünk.

Mivel egyméretesek, így a babával együtt nőnek, újszülött kortól egészen a szobatisztaságig használhatók. A patentok segítségével méretük könnyedén állítható, alkalmazkodva ezzel a gyermek növekedéséhez. A pelenka tépőzár vagy patent segítségével egyszerűen a baba méretéhez és kényelméhez igazítható.

A zsebes pelenkák belső zsebébe helyezhető a kívánt mennyiségű nedvszívó réteg, így ez is személyre szabható a pelenkázási igényeknek megfelelően. Ha több nedvszívó réteget teszünk a zsebbe, akkor jobb teljesítményt érhetünk el hosszabb időre vagy éjszakai használatra.

A zsebes mosható pelenkák a könnyű kezelhetőségük, az állítható méretük és a környezetbarát jellegük miatt kedveltek sok család körében.