Barion Pixel

Tálkák és tányérok

Kezdőlap 5 Étkészletek 5 Tálkák és tányérok

INGYENES szállítás

20.000 Ft felett

1 munkanapos

kiszállítás

14 napos pénzvisszafizetési

garancia

Minőségi termékek

kínálatunkban

Tálkák és tányérok

A szilikon tapadókoronggal ellátott tálkák és tányérok kiváló és praktikus eszközök a konyhában és az asztalnál. A szilikon tapadókorong lehetővé teszi, hogy a tálkákat és tányérokat erősen rögzítsük különböző sima felületeken, például asztalokon vagy tányéralátéteken, így megakadályozva az esetleges elcsúszást vagy felborulást. Tálkáink és tányérjaink élelmiszeripari szilikonból, illetve kezeletlen bambuszból készülnek.

A szilikon anyag óriási előnye, hogy hőálló, így az étkezéshez használt tálkák és tányérok mikrohullámú sütőben is használhatók, mosogatógépben moshatók, emellett a hideg és meleg ételek és italok tárolására is alkalmasak.

A bambusz egy rendkívül fenntartható anyag, mivel gyorsan nő, és kevés erőforrást igényel, illetve környezetkárosítás nélkül lebomlik. A bambusz anyag természetes módon hőtartó képességgel rendelkezik, így akár forró ételeket és italokat is tálalhatunk benne anélkül, hogy túlságosan felmelegedne a tál. A megfelelő kezelés és felhasználás esetén a bambusz tálak tartósak és ellenállók, és sokszor ütésállóbbak, mint a hagyományos műanyag tálak.

Fontos megjegyzés, hogy bár a szilikon tapadókorongos tálkák és tányérok stabilak és megakadályozzák az elcsúszást, mindig gondoskodjunk róla, hogy stabil és sima felületen használjuk őket, hogy elkerüljük a baleseteket.