Barion Pixel

Evőeszközök

Kezdőlap 5 Étkészletek 5 Evőeszközök

INGYENES szállítás

20.000 Ft felett

1 munkanapos

kiszállítás

14 napos pénzvisszafizetési

garancia

Minőségi termékek

kínálatunkban

Evőeszközök

A szilikon végű és bambusz nyelű kanál és villa olyan kombináció, amely tökéletes választás lehet kisgyermekek számára. Az élelmiszeripari szilikonból készült vég nem tartalmaz BPA-t, PVC-t, latexet és ftalátokat sem, így biztonsággal használható a hozzátáplálás kezdetétől. A szilikon egy rugalmas, puha anyag, így nem okoz fájdalmat az érzékeny ínynek és fogaknak sem. A széles bambusz nyél nem vezeti a hőt, így az evőeszközök kiválóan alkalmasak az önálló evés gyakorlására is.

A bambusz anyag tartós és ellenálló, ami hosszú élettartamot biztosít az evőeszközöknek. A szilikon vég tovább növeli az evőeszközök tartósságát, mivel a szilikon rugalmas és ütésálló anyag, ami megakadályozza az esetleges sérüléseket.

Fontos megjegyezni, hogy a szilikon végű, bambusz nyelű evőeszközök tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, de elengedhetetlen megfelelően tisztítani és karbantartani őket ahhoz, hogy maximálisan ki tudjuk használni az előnyeiket. Ha megfelelően vigyázunk rájuk, ezek az evőeszközök kiváló és környezetbarát választások lehetnek a kisgyermekek számára.